Wicanders kurkvloeren met natuurlijke hout- en steenmotieven
Nieuw in het aanbod van Parket Center


Ben je op zoek naar een vloer die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is? Wicanders kurkvloeren bieden de perfecte combinatie van schoonheid, duurzaamheid en comfort. Laat je inspireren door hun natuurlijke uitstraling en ontdek waarom kurk de ideale keuze is voor jouw interieur.


Kom langs in onze showroom!
 

Ontdek de voordelen van Wicanders kurkvloeren

Warme en stille vloer

Wicanders-kurk heeft uitstekende thermische en akoestische isolerende eigenschappen. Het houdt de warmte goed vast. Je loopt dus altijd op een comfortabel warme vloer. Bovendien vermindert kurk geluidsoverlast, wat bijdraagt aan een stillere en aangenamere leefomgeving.

100% ecologisch en recycleerbaar

Wicanders-kurk is een hernieuwbaar materiaal dat wordt geoogst van de schors van kurkeiken zonder de boom te beschadigen. Dit maakt het een milieuvriendelijke en duurzame keuze. Bovendien is Wicanders-kurk volledig recycleerbaar.

Made in EU

Wicanders-producten worden geproduceerd in Europese landen zoals Portugal en Spanje. Dit garandeert hoge kwaliteitsnormen en ondersteunt de lokale economie, terwijl het de ecologische voetafdruk vermindert door kortere transportafstanden.

Laat je verleiden door de 4 collecties van Wicanders Wise kurkvloeren

Cork – natuurlijke kurkdecors


Verken de natuurlijke schoonheid van de kurkmotieven, elk met een uniek en harmonieus design. Wicanders Wise kurkvloeren gaan lang mee en bieden de natuurlijke uitstraling en het comfort van kurk. Zo voegen ze sfeer en charme toe aan elke ruimte.


Wood – realistische houtdecors

Geniet van de tijdloze elegantie van hout gecombineerd met de voordelen van een meerlagige kurkstructuur. Wicanders Wood is ontworpen voor dagelijks gebruik, terwijl het een hoog comfortniveau biedt. Beschikbaar in diverse realistische houtontwerpen die passen bij elke ruimte en stijl.

Stone – steendecors recht uit de natuur


Ervaar het uitzonderlijke comfort en de thermische isolatie van kurk, zelfs op blote voeten. Wicanders Stone presenteert prachtige steenmotieven met het unieke comfort van kurk, waardoor elke ruimte een stijlvolle en warme uitstraling krijgt, het hele jaar door.


Mars – zet voet op Mars


Ontdek de unieke Mars-collectie, geïnspireerd op het Marsoppervlak. Deze collectie biedt niet alleen een onderscheidend design, maar ook het kenmerkende comfort en de prestaties van kurk, waardoor je een unieke en futuristische sfeer in je interieur creëert.
 

Meer weten over de aantrekkelijke kurkvloeren van Wicanders?

Kom langs in onze showroom!